PBL - 3

Kursus

I dybden med ProjektBaseret Læring. Vi skal arbejde med PBL og hvordan vi skaber en PBL kultur på jeres skole, samt hvordan vi inddrager lokalsamfundet omkring jer.

Se datoer

Videre med Projektbaseret læring

Fagligt indhold

På dette kursus dykker vi længere ned i PBL og sætter bl.a. fokus på hvordan vi skaber en PBL kultur på jeres skole og hvilke effekter det kan give, samt dets udfordringer. Vi skal i fællesskab starte på at skabe årshjul for hele skolen med konkrete forløb hvor især lokalsamfundet er i centrum.

Kurset er for dig, som har erfaring med PBL og ønsker at blive klogere teoretisk, samt arbejde med implementering og forankring af PBL på din skole og hvordan vi i fællesskab kan skabe værdi for hinanden.

Udbytte

  • Skab mening med PBL på din skole
  • Få konkrete læremidler, redskaber og ideer til at integrere PBL som kultur på din skole
  • Tid til at forberede sig i teams og selvstændigt

Målgruppen

Lærere der har erfaring med Projektbaseret Læring og som ønsker at skabe en ny kultur på jeres skole eller er nysgerrige på hvordan PBL kan skabe meningsfulde projektforløb.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Celine Ferot Konsulent, dansk mellemtrin og udskoling, vurdering for læring og innovation
Morten Relster Pædagogisk konsulent i Innovation og Entreprenørskab
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær

Se datoer

Forløb