Prøverne i dansk - hvad skal jeg vide!

Kursus

En pædagogisk konsulent og en dansklærer samarbejder om at give dig overblik over og nye ideer til den mundtlige og den skriftlige prøve i dansk.

Datoer og tilmeld

Det vigtigste om prøverne i dansk i 9. og 10. klasse.

Fagligt indhold

På kurset gennemgår vi det vigtigste fra prøvevejledningen til dansk i 9. og 10. kl. Du får overblik over, hvordan processen før og under prøverne foregår, men også et væld af velafprøvede praksisideer til, hvordan undervisningsåret kan tilrettelægges, så eleverne udvikler sig fagligt og lykkes med at vise deres kompetencer på prøvedagene. Og så smugkigger vi også i de nye forsøgsprøver til mundtlig dansk.

Udbytte

Du får en opdateret præsentation af prøvekrav og muligheder ved både skriftlig fremstilling og den mundtlig prøve i dansk. Det er målet, at du går fra kurset med fagligt overblik over prøverne og ideer til, hvordan du støtter dine elever bedst muligt i prøveforløbet.

Målgruppen

Dansklærere i 9. og 10. kl. evt. 8. kl.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Anette Vestergaard Søberg Konsulent, dansk udskoling
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær

Datoer og tilmeld

Forløb