RYGRAD Live - Arbejder du med læselyst i PLC?

Kursus

Tilmeld

Gratis webinar til ressourcepersoner i PLC.

Fagligt indhold

Du varetager funktioner tilknyttet PLC. Du samarbejder med skolens PLC-medarbejdere og –vejledere. Du er nysgerrig på, hvordan din skole kan styrke elevers glæde ved at læse.  

Se med, når Ph.d. og forskningsmedarbejder, Stine Reinholdt, i en samtale med Rikke Egeberg og Marie Elmegaard dykker ned i den tidligere og igangværende læsevaneundersøgelse og giver forslag til, hvordan PLC kan understøtte elever og lærere i at arbejde med tekster og læsning, der giver blod på læsetanden.

Hvad er RYGRAD Live?

RYGRAD Live er to årlige webinarer udformet som interviews, hvor pædagogisk konsulent, Rikke Egeberg og Marie Elmegaard stiller aktuelle forfattere og forskere spørgsmål og dykker ned i emner, som giver dig nye indsigter og indhold i forhold til skolens pædagogiske læringscenter.

RYGRAD udgives også i et one-page-format. RYGRAD udkommer fire gange om året og sætter fokus på fire årlige temaer vedrørende det pædagogiske læringscenter. Hensigten er at give overblik, inspiration og så nye frø til udvikling af lokale PLC’er.

RYGRAD Live er et samarbejde mellem CFU Absalon og CFU UCL

Senest dagen før modtager du nærmere information og link til kurset.

Målgruppe

Du varetager funktioner tilknyttet PLC. Du samarbejder med skolens PLC-medarbejdere og –vejledere. Du er nysgerrig på, hvordan din skole kan styrke elevernes læselyst.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Marie Elmegaard Pedersen Konsulent, dansk mellemtrin og Pædagogisk Læringscenter
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb