Rygrad live. Sådan styrker du elevernes læselyst?

Kursus

Tilmeld

Gratis webinar til ressourcepersoner i PLC.

Fagligt indhold

Se med, når forsker, Stine Reinholdt Hansen, i en samtale med Rikke Egeberg og Marie Elmegaard dykker ned i børn og unges læsevaner og giver forslag til, hvordan PLC kan styrke en læsekultur, der understøtter skolens arbejde med børn og unges læselyst.

Hvad er RYGRAD Live?

RYGRAD Live er to årlige webinarer udformet som interviews, hvor pædagogisk konsulent, Rikke Egeberg og Marie Elmegaard stiller aktuelle forfattere og forskere spørgsmål og dykker ned i emner, som giver dig nye indsigter og indhold i forhold til skolens pædagogiske læringscenter.

RYGRAD udgives også i et one-page-format. RYGRAD udkommer fire gange om året og sætter fokus på fire årlige temaer vedrørende det pædagogiske læringscenter. Hensigten er at give overblik, inspiration og så nye frø til udvikling af lokale PLC’er.

RYGRAD Live er et samarbejde mellem CFU Absalon og CFU UCL

Målgruppe

Du varetager funktioner tilknyttet PLC. Du samarbejder med skolens PLC-medarbejdere og –vejledere. Du er nysgerrig på, hvordan din skole kan styrke elevernes læselyst.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Marie Elmegaard Pedersen Konsulent, dansk mellemtrin og Pædagogisk Læringscenter
Tilmeld

Forløb