Sover dine elever

Kursus

Vores elever sover gennemsnitligt 1 time mindre, end unge gjorde i 1980. Gør kål på søvnmangel og slip for trætte og stressede elever i mistrivsel.

Tilmeld

Sover dine elever godt ... (nok)?

Fagligt indhold

Få aktuel viden om søvn, betydningen af god søvn for hjernens udvikling og elevernes sociale, emotionelle og kognitive udvikling.

På kurset får du introduceret tilgængelige undervisningsmaterialer, der hjælper elever og forældre til at skabe bedre læringsforudsætninger, nedbringe søvnmangel og udvikle en mindre stresset hverdag i skolen og hjemmet.

Lars Clausen er pædagogisk konsulent på CFU i UCL. Han er blandt andet forfatter til undervisningsmaterialet på www.dentabtetime.dk. Lars rådgiver lærerteams i almen- og på specialområdet i gode søvnvaner og deres betydning for klassetrivsel, faglighed og individuel personlig udvikling.

Udbytte

  • Du kan formidle relevant viden til forældre og elever om den gode søvns betydning.
  • Du kan undervise elever i målrettet forbedring af søvnkvalitet
  • Du får indsigt i den direkte sammenhæng mellem personligt overskud og stærkere fællesskaber med sund søvn.

Målgruppen

Lærere og pædagoger i grundskolen. Særligt fokus på special- og inklusionsproblematikker.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Lars Clausen Konsulent og projektleder
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb