Spræng rammerne med blokprogrammering

Kursus

Klar til en verden af nye muligheder med Scratch? Brug stemme- og ansigtsgenkendelse, udvikl kunstig intelligens gennem machine learning, udnyt real-world data og tilkobl eksterne enheder som Lego og Micro:bit.

Tilmeld

Nu kan alle programmere kunstig intelligens, anvende real world data og machine learning!

Fagligt indhold

Bliv præsenteret for en række gratis services, hvoraf de fleste er baseret på det mest udbredte didaktiserede programmeringssprog i skolen: Scratch. Med disse services kan du bygge kunstig intelligens ind i dine programmer og tilkoble fysiske enheder baseret på f.eks. Micro:bit og Lego Mindstorm. Lav f.eks. en Legorobot der agerer forskelligt alt efter om du er mand eller dame, om den kan genkende dit ansigt, hvilket humør du er i eller hvilke ord du siger? Og som svarer på dine spørgsmål under hensyntagen til vejrudsigten for Odense eller London.

Udbytte

Dette kursus er et boost af muligheder for at arbejde skabende og konkret med den teknologi der omgiver eleverne i hverdagen, og er en oplagt mulighed for at styrke elevernes digitale myndiggørelse gennem høj grad af autencitet.

Målgruppen

Alle undervisere med interesse for it, programmering og teknologi. Fra ca. 4.-5. klasse.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb