Storytelling - kreativ og fantasifuld sprogundervisning

Kursus

Kom med til en dag fyldt med ideer og inspiration til arbejdet med storytellig i din sprogundervisning på mellemtrinnet og i udskoling.

Se datoer

Fagligt indhold

Den levende og engagerende fortælling kan være et stærkt didaktisk værktøj.

Sammen udforsker vi mulighederne, som storytelling byder på i forbindelse med sprogundervisningen. Vi arbejder med autentiske fortællinger, der engagerer og motiverer eleverne til samtale og fordybelse i sproget og kulturforståelsen. Samtidig bliver du inspireret til, hvordan dine elever selv kan fordybe sig i sprogproduktioner, når de arbejder i et kreativt fortælleunivers.

Bliv klogere på hvordan et storytelling-forløb kan opbygges, så du kan tilgodese ordforrådstilegnelsen, den kommunikative dimension, samt sproglig nysgerrighed. Du introduceres til bl.a. visuelle fortællinger som billedbøger, story-cubes, Papptellergeschichten, Erzählkoffer og meget andet, der sætter dig i stand til at tage dine elever med på en spændende, fantasifuld og lærerig rejse ind i fortællingens univers.

Målgruppen

Kurset er for dig, der underviser i tysk og engelsk på mellemtrinnet og i udskolingen

 

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurser er inkl. kaffe/the med kage.

 

Helle Serup Pædagogisk konsulent i tysk
Marianne Vincent Ancker Konsulent, Engelsk
Charlotte Rasmussen Kursussekretær

Se datoer

Forløb