Teknologiforståelse

Kursus

To dage fulde af leg, eksperimenter, udfordringer, inspiration og læring! Kom under huden på fagligheden i teknologiforståelse og få erfaringer med og mod på at integrere nye teknologier og efterspurgte kompetencer i din undervisning.

Uanset hvilken kontekst du arbejder med teknologiforståelse i bliver centrale begreber udfoldet og du får masser inspiration, idéer og konkrete værktøjer til at omsætte fagets intentioner i praksis.

Tilmeld kursus

Fagligt indhold

På undervisningsdagene skal du selv skabe! Du skal løse autentiske udfordringer med alt fra programmering, 3d print, robotter og microcontrollere. At skabe kreativt og innovativt med teknologi, er en ny faglighed der for mange elever er en stor udfordring.

Derfor præsenterer vi dig for en række ’best-practice’ tilgange til at stilladsere elevernes læring på og du får inspiration til, hvordan du systematisk og overkommeligt kan anvende både teknologi og nye didaktiske greb i din undervisning.

Alle ressourcer og eksempler på kurset, samles i overskuelig digital form, og er lige til at bruge i egen undervisning.

Målgruppe

Undervisere med interesse for teknologi, teknologiforståelse og designdidaktik. Ingen eksisterende færdigheder eller erfaringer nødvendige.

Formål

  • At få inspiration og konkrete ideer til at kunne udfolde fagligheden i teknologiforståelse, samt at opnå færdigheder og erfaringer med makerteknologier, blokprogrammering, robotter og microcontrollere på et grundlæggende niveau.
  • At omsætte didaktiske metoder og koncepter relateret til computationel tænkning og designdidaktik i egen undervisning.

Anvendelse

Kursets indhold er praktisk anvendeligt i egen undervisning.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Tilmeld kursus

Forløb