Tendenser i årets prøver i matematik

Kursus

Kom og bliv klogere på tendenser og resultater fra årets afgangsprøver i matematik. Kurset giver dig gode prejlemærker i forhold til årsaplanlægningen af din matematikundervisning.

 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Få et godt indblik i tendenserne i årets afgangsprøver i matematik

Fagligt indhold

Vi gennemgår og kommenterer på årets afgangsprøver med det henblik at afklare den forandringsfase vi befinder os i, og med det formål at besvare spørgsmålet – hvor er vi på vej hen?

Du vil få mulighed for at deltage i drøftelsen af årets FP9 sæt og årets FP10 sæt og blive klogere på, hvordan du kan klæde dine kommende elever på til afgangsprøverne i matematik. Vi vil drøfte, hvilke ting, vi skal sætte fokus på løbende i undervisningen, for at ruste eleverne bedst muligt til det, der kræves af dem til de skriftlige prøver.

Udbytte

Kurset giver dig et indblik i de tendenser, der er i afgangsprøverne pt. Det kan give dig gode pejlemærker i forhold til årsplanlægningen af din matematikundervisning for kommende skoleår.

Målgruppe

Matematiklærere, som underviser i udskolingen. Matematiklærere, der har klasser på vej mod afgangsprøverne, er mere end velkomne samt matematikvejledere.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe med brød og frugt.

Rikke Teglskov Konsulent, Matematik
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb