Ultra:bit supertaskforce

Kursus

På dette kursus arbejder vi videre med din micro:bit. Du vil lære hvordan du kan få den til at vande blomster, simulere energiproduktion med en vindmølle, bruge den som controller i Scratch, opsamle data, udvide den med breadboards og mange andre udvidelser. Kort sagt: Her er der mulighed for at udfordre alle.

Tilmeld kursus

Lær at bruge programmering og ultra:bit i din undervisning

Fagligt indhold

Lær at bruge programmering og Micro:bit i din undervisning. Kurset er først og fremmest et hands-on kursus hvor du vil få stor indflydelse på indholdet, og på hvilket niveau der skal arbejdes.

Vi skal arbejde med hvordan man kan tænke programmering og micro:bit ind i flere fag, og så skal vi se på hvilke muligheder der er for at bruge udvidelser, blandt andet med materiale lånt hos CFU.

Måske deltager din klasse i ultra:bit, så vil der på kurset være inspiration til hvordan i kommer videre med brugen i undervisningen.

NB. Medbring egen computer, og hvis du har det din egen micro:bit.

Udbytte

Nu har vi de grundlæggende funktioner og principper i programmering af en micro:bit på plads. Nu skal det udvides. Efter kurset er du klædt på til at gå i gang med eleverne.

Målgruppen

Undervisere der bruger ultra:bit i undervisningen.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

Forløb