Ultra:bit taskforce - udskolingen

Kursus

Få hands-on erfaring med hvordan en Micro:bit virker og hvordan du kan bruge den i din undervisning, og få inspiration til undervisningsforløb hvor eleverne kan udfolde deres kreativitet. Kurset tager udgangspunkt i materialer fra DRs ultra:bit målrettet udskolingen.

Tilmeld

Kom i gang med ultra:bit i udskolingen

Fagligt indhold

Lær at bruge programmering og Micro:bit i din undervisning. Kurset er først og fremmest et hands-on kursus hvor du vil få stor indflydelse på indholdet, og på hvilket niveau der skal arbejdes.

De grundlæggende principper og funktioner i programmering af en Micro:bit gennemgås, og efter kurset er du klædt på til at gå i gang med eleverne.

Vi skal også arbejde med hvordan man kan tænke programmering og Micro:bit ind i flere fag, og så skal vi se på hvilke muligheder der er for at bruge udvidelser, blandt andet med materiale lånt hos CFU.

Måske deltager din klasse i Ultra:bit for udskolingen, så vil der på kurset være inspiration til hvordan i kommer i gang og videre med brugen i undervisningen.

NB. Medbring egen computer, og hvis du har det din egen Micro:bit.

Udbytte

De grundlæggende principper og funktioner i programmering af en Micro:bit gennemgås, og efter kurset er du klædt på til at gå i gang med eleverne.

Målgruppen

Undervisere der vil arbejde med programmering af Micro:bit i udskolingen.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe med brød og frugt.

Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb