Vild med billedkunst som valgfag

Kursus

Få inspiration til 4 nye projektforløb i valgfaget billedkunst som en del af undervisningen og forberedelserne til prøven.

Se datoer

Fire projektforløb til billedkunst som valgfag

Fagligt indhold

Vil du dykke ned i en Picasso-parafrase eller et cartoon-projekt? Kan man kombinere tegning med fotografi? Og hvordan kan man vise et job og et problem i en kasse?

På dette kursus vil du få inspiration til fire projektforløb i billedkunst som valgfag med henblik på forskellige udtryksformer og prøven. De fire projektforløb er:

  • Picasso-parafrase & malerteknikker
  • Komiske karakterer
  • Tingfinderier, tegning & foto
  • Jobbets mange facetter & installation

Du får selv ”hands-on” på tre af forløbene. Vi kommer omkring tegning kombineret med fotografi, maleri og installation. Vi afslutter dagen med en mini-fernisering og billedsamtaler. Der bliver tid til at udveksle idéer og stille spørgsmål undervejs, og vi kæder dette sammen med forberedelserne til prøven i 8.klasse.

Undervejs på kurset bliver der mulighed for at videndele og sparre med hinanden omkring projekterne og undervisningen i valgfaget generelt.

Deltagere bedes medbringe: Computer eller iPad, saks og limstift.

Udbytte

Efter dette kursus har deltagerne viden om, hvordan de fire projektforløb er struktureret, og hvordan de kan bruges i egen hverdag på skolen.

Målgruppen

Lærere som underviser i billedkunst som valgfag.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning. 

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær

Se datoer

Forløb