Virtuel Reality med CoSpaces

Kursus

Lad elevernes egne virtuelle verdener understøtte de faglige mål i mange fag. Byg interaktive eventyr, faglige escape rooms eller virtuelle udstillinger af emner, temaer og historiske begivenheder for en autentisk modtagergruppe.

Tilmeld

Skab VR verdener med fagligt indhold kun ved at bruge din computer.

Fagligt indhold

På kurset får du tid til at fordybe dig i at få VR og programmet CoSpaces under huden. Gennem forskellige øvelser i stigende sværhedsgrad arbejder du både med VR uden programmering og VR med programmering af alt fra bevægelsesstier, stemmeoptagelser, dialoger, interaktive elementer, quizzer, variabler, lister, videoer og skift mellem forskellige verdener.

Udbytte

Efter kurset behersker du CoSpaces på et niveau, så du vil kunne igangsætte aktiviteter i den klasse. Du har lært programmets opbygning, hvordan man skaber og skifter mellem verdener/scener og hvordan man kan programmere forskellige elementer der muliggør at dybe og varierede VR verdener med meningsfuldt indhold og formål.

Målgruppen

Kurset er for dig der er interesseret i at anvende VR og CoSpaces eller som vil udforske endnu mere.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Ole Andersen Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Ture Reimer-Mattesen Konsulent, IT og teknologi
Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb