Iværksætteri

Få realiseret dine innovations- og iværksætter-drømme

Få sparring om iværksætteri

På UCL findes der flere forskellige tilbud der kan hjælpe dig videre med dine iværksætter-drømme. Du kan bl.a. få gode råd og sparring eller starte din virksomhed op i UCL's helt eget inkubationsmiljø.

Tilbud til dig med iværksætter-drømme

Studentervæksthuset

I samarbejde med Studentervæksthus UCL kan du som studerende lære at anvende dine faglige og personlige ressourcer i processer, der retter sig mod innovation og entreprenørskab.

Det kan fx være i offentlige organisationer, private virksomheder, egen virksomhed og civilsamfund.

Studentervæksthuset er til for dig igennem hele din studietid, og du kan til enhver tid sparre med os om at iværksætte værdiskabende initiativer og løsninger målrettet borgere, kunder og organisationer.

UCL Incubator

UCL Incubator (tidligere EAL Incubator) er et åbent iværksætterkontor, hvor du som studerende på UCL kan skabe og udvikle nye forretningsidéer sammen med dine studiekammerater eller sammen med studerende fra andre uddannelsesinstitutioner. 

Som en del af UCL Incubator får du:

  • adgang til et super givende iværksætter community og netværk
  • tilbud om forskellige iværksætter-relevante workshops og events 
  • møde og kontor faciliteter

UCL Incubator har iværksætterkontorer på UCL Boulevarden i Vejle og på i Boxen på UCL Seebladsgade i Odense.

Har du spørgsmål reltareret til UCL Incubator er du velkommen til at kontakte Nikolaj Hansen.

Nikolaj Bjørnhart Hansen
Nikolaj Bjørnhart Hansen Specialkonsulent
Innoevent

Under InnoEvent mødes studerende fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Syddansk Universitet i en uge og arbejder i tværprofessionelle grupper med cases fra det virkelige liv, stillet af Odense Universitetshospital.
Som studerende kommer du helt tæt på virkeligheden i de praksisnære cases, udvikling af samarbejdsevner på tværs af professioner og mulighed for at skabe kontakter til erhvervslivet.