Karriere

Få råd og vejledning om praktik- og jobsøgning, opbygning af CV og meget mere

Bliv klædt på til praktik og job

Som studerende på UCL’s erhvervsakademiske uddannelser på Seebladsgade og Boulevarden har du mulighed for at få vejledning hos Karrierevejlederne. Dette tilbud gælder indtil et år efter, at du har afsluttet din uddannelse hos os.

Karrierevejledningen tager udgangspunkt i dine behov og kan omhandle konkrete råd vedrørende praktik- og jobsøgning, opbygning af CV og ansøgning samt forberedelse til jobsamtale.

Har du spørgsmål om praktik og job, videreuddannelse eller andre emner, der vedrører dine fremtidsudsigter, er du også meget velkommen til at tage en snak med os.

Vi har tavshedspligt, så har du brug for at komme ind på personfølsomme emner i forbindelse med din vejledning, kan du naturligvis forvente fuld fortrolighed.

Du kan finde din karrierevejleder og booke vejledning her

Få input til dine karriereovervejelser

Karriereworkshops

Karrierevejledningen afholder flere events og workshops i løbet af året  - det kan f.eks. handle om CV og ansøgning, LinkedIn og meget mere.

Hold øje med vores kommende events under 'Det sker' her

Karrierevejledningens håndbog

Med Karrierevejledningens håndbog: ’Din vej til drømmejobbet ’ kan du få hjælp til, hvordan du finder den helt rigtige praktikplads, det gode studiejob eller dit første job efter din dimission.

Du har via din uddannelse fået en masse viden og kompetencer, som du skal sælge til en potentiel arbejdsgiver, og det er vigtigt, at du arbejder seriøst med dit jobsøgningsmateriale. Jo mere seriøs du er, jo større sandsynlighed er der for, at du vinder dit drømmejob.

Dyk ned i værktøjerne til, hvordan du skriver en ansøgning og CV der får dig til jobsamtale, og få gode råd til hvordan du får mest ud af den uopfordrede ansøgning. Det og meget mere finder du håndbogen. 

Nyttige links

Der findes ikke nogen facitliste, man kan støtte sig op af, når man går i gang med en jobsøgningsproces. Men der er nogle helt klare retningslinjer, som det er vigtigt at følge, hvis man vil gøre sig håb om at komme i betragtning til et job.

Der findes rigtig meget materiale på nettet om, hvordan man skriver sin ansøgning, sit CV, hvordan man søger uopfordret, og hvad man skal være særlig opmærksom på i forbindelse med jobsamtalen.

De links vi har samlet er blot et lille udpluk af de mange steder, hvor du kan gå på jagt efter mere information og inspiration.