Jobportalen

Opret din profil i Jobportalen og få direkte adgang til spændende praktikker, jobs og projekter

Gå til Jobportalen

Find din drømmepraktikplads eller -studiejob

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles Jobportal har du som studerende mulighed for at oprette din profil og dermed få direkte adgang til virksomheder, der bl.a. søger praktikanter.

Vær opmærksom på at vores Jobportal primært henvender sig til de studerende der går på uddannelserne på Seebladsgade, Odense og Boulevarden, Vejle.

I jobportalen søger virksomheder også efter studerende til diverse studiejobs, samt studerende der vil hjælpe til på studierelevante projekter.

Jobportalen giver dig mulighed for at oprette jobagenter og sørger for, at du får direkte besked, når der bliver opslået nye jobannoncer inden for dine interesser og det område, du har søgt i.

På den måde kan virksomhederne finde dig. Så det er vigtigt, at du opretter en søgeagent, som giver dig besked, når der er praktik- og job-opslag, der matcher dine ønsker. Selv om du måske ikke står for at skulle i praktik det pågældende semester, kan du blive klogere på ’praktikmarkedet’ ved at læse disse opslag. Hvem søger praktikanter? Hvad efterspørger de? osv.

Du er altid velkommen til at tage fat i karrierevejlederne, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.
Du finder karrierevejlederne her