UCL Klostervænget

UCL Klostervænget er placeret centralt i Svendborg, imellem havnen og den pittoreske bymidte.

Hvad finder du på UCL Klostervænget?

UCL Klostervænget består af både en ny og en ældre afdeling og huser over 500 ucl-studerende, fordelt på 4 uddannelser. Også her finder man krea-rum. musiklokaler og simulationsrum til de studerende. Og selvfølgelig også en fredagsbar, læs mere herunder.

Mette Vestergaard Larsen, Pædagoguddannelsen

Det bedste og det hyggeligste ved at være studerende på UCL i Svendborg, er helt sikkert at skolen ikke er større end den er. Stort set alle ved hvem alle er, og både ansatte og undervisere har kendskab til hinanden og os studerende. Dette gør sig også gældende på tværs af uddannelserne, altså også mellem sygeplejerske studerende og pædagogstuderende. Så det hele føles mere nede på jorden, og det er som om man er konstant i en rolig atmosfære, hvor UCL Odense, kan virke stressende, grundet størrelsen på skolen, men også at der er så mange studerende.

Hulen

Selvfølgelig har Svendborg også en Fredagsbar. Det er her, de studerende slapper af med en kold drik efter en hård uge med undervisning. Det er også her man samles om påske- og julebar, Halloweenfest, Beerpong-turneringer, Winter Wonderland, raflebægre og meget andet.

Find dem på facebook, hvis du er interesseret i at se mere, eller måske endda melde dig under fanerne som frivillige

Mød os på Instagram @ucl.dk