UCL Niels Bohrs Alle

UCL Niels Bohrs Alle er placeret i det sydlige Odense, tæt på transport og lige rundt om hjørnet fra et af Odenses største kollegier, Rosengårdscentret og Syddansk Universitet.

Hvad finder du på UCL Niels Bohrs Alle?

UCL Niels Bohrs Alle er UCL’s største campus med knap 5000 studerende fordelt på 8 uddannelser. Campus er placeret i udkanten af Odense og med god grund. Området er som en lille UCL-landsby med alt hvad man kunne ønske sig af en uddannelsesinstitution. Her er motionsrum, kreative værksteder, naturvidenskabelige laboratorier, en kæmpe festsal og naturligvis også en fredagsbar. Læs mere nedenfor.

Fra sansesal til røntgenrum...

UCL Niels Bohrs Alle har en lang række lækre faciliteter tilknyttet uddannelserne. Der er DidakTech lab med 3D-printere, 3D-skannere, robotter, droner og VirtualReality-udstyr, der er CT- og MR-scannere, der er bevægelsesrum og sanserum, der er storkøkkener og udekøkkener, der er shelters og bålsteder, der er sengestuer og simulationsrum. Kort sagt, der er flere faciliteter, end der kan nævnes her.

Musikteater UCL

Nicklas Thobo-Carlsen, Læreruddannelsen

Det bedste ved UCL er det fokus der er blandt de studerende, på tværs af årgange og professioner, på det sociale. Det viser sig i form af fredagsbaren, koraftener, forskellige workshops o.m.m. Jeg kan anbefale UCL til både unge og gamle der søger nye udannelsesveje, det er et sted med trygge rammer, godt socialt liv og gode faciliteter.

Grotten

Fredagsbaren på Niels Bohrs Alle hedder Grotten. Men hvis du tror, at det betyder en mørk og dunkel kælder, så tager du fejl. Listigt placeret under rampen til hovedindgangen ligger lokalerne faktisk lyst og venligt med store glaspartier udadtil. Her er der summen af liv, når de studerende slår sig løs om fredagen. Det er også her, man kan finde Fastelavnsbar, Disneyquiz, beerpong turneringer og meget andet.

Find dem på facebook, hvis du er interesseret i at se mere eller måske endda melde dig under fanerne som frivillig.

Mød os på Instagram @ucl.dk