UCL Seebladsgade

UCL Seebladsgade er smukt placeret i den nyrenoverede del af Odense Havn, lige ved siden af Storms Pakhus og i praktisk gå-afstand fra Odense Banegård.

Hvad finder du på Seebladsgade?

UCL Seebladsgade er UCL's andenstørste campus placeret i Odense og huser knap 3500 studerende fra husets 32 uddannelser. UCL Seebladsgade har en lang række lækre faciliteter til de studerende, læs mere om dem længere nede.

UCL Seebladsgade er også hjemsted for en masse aktiviteter for studerende, alt fra fælles gåture i byen, brætspilscafe, computerklub, kæmpe semesterfester og en masse andet. Hvis man vil vide mere om arrangementerne på UCL Seebladsgade, kan det anbefales at tjekke campus ud på sociale medier.

Eyetrackers, 3D-printere og meget mere...

UCL Seebladsgade har en lang række lækre faciliteter, som de studerende kan bruge i undervisningen eller til projekter. Via dem kan man kombinere fagligheden med fantasien i fællesskab med sine studiekammerater. Blandt dem kan nævnes Neurolab med eyetrackers, Fablab 3D-printere, Medialab med greenscreen, lydstudie, AV-rum og meget, meget mere.

Summer & Winter Games

Storms Pakhus

Storms Pakhus er Odenses største streetfood-mekka. Her er madstande, barer og kreative værksteder i en skøn forening. Indrettet i rustikke lokaler i den gamle lagerhal kan man møde driftige iværksættere, kulturelle feinschmeckere, kreative sjæle og UCL-studerende, naturligvis.

Beerbox

Dette er UCL Seebladsgade fredagsbar, som er drevet af frivillige studerende. Beerbox har hjemme i en stor ekstern bygning placeret strategisk godt imellem UCL og Storms Pakhus. Her arrangeres der Beerpong turneringer, Halloween, der rafles med terninger og en masse andet.

Find dem på facebook, hvis du er interesseret i at se mere eller måske endda melde dig under fanerne som frivillig.

Mød os på Instagram @ucl.dk