UCL Vestre Engvej

UCL Vestre Engvej er et af to campusser i Vejle. Vestre Engvej er centralt placeret på samme adresse som Sundhedshuset, tæt ved banegården og Vejles byliv, og med DGI-huset som nabo. Lige nede om hjørnet ligger UCL Boulevarden, så muligheden for at benytte faciliteter og tilbud på begge campusser er fuldt til stede.

Hvad finder du på UCL Vestre Engvej?

UCL Vestre Engvej er lokaliseret i Sundhedshuset, hvor de sundhedsfaglige uddannelser er placeret tæt sammen med den reelle sundhedssektor. Samtidig kan man herfra nemt smutte over i DGI-huset, hvor studerende får medlemsskab til fordelagtige priser, eller stikke over på UCL Boulevarden, som ligger et lille stykke nede ad vejen. På Vestre Engvej færdes dagligt knap 900 studerende, fordelt på 2 uddannelsesretninger.

 

Fælles for de studerende

UCL Vestre Engvej og UCL Boulevarden har en fælles eventkoordinator, som afholder de store studiefester og sociale arrangementer for de studerende. Udover de åbenlyse events som Semesterstartsfest, afholdes der også Puslespilskonkurrencer, Fastelavnsbar, Wine Tasting og meget mere. Alt dette kan man holde sig opdateret på via de sociale medier.

Electus

Electus er navnet på UCL Vestre Engvejs fredagsbar. Men det er mere end det, det er nemlig også Electus, der er med til at arrangere studiestart, campusfester og meget mere på Vestre Engvej. Med deres egne ord, så er de campus' sociale udvalg. De arrangerer julebanko, vinsmagning, pubcrawl og en masse andet i fælles koordination med eventkoordinatoren.

Find dem på facebook, hvis du er interesseret i at se mere eller måske endda melde dig under fanerne som frivillig.

Mød os på Instagram @ucl.dk