Internationalisation at home

Deltag i internationale aktiviteter mens du læser på UCL.

Få internationale kompetencer uden at rejse til udlandet

På UCL har vi fokus på, at studerende tilegner sig internationale kompetencer, så de er bedre forberedt til et globalt orienteret arbejdsmarked. Hvis du som studerende ikke ønsker at tage på udlandsophold, men stadig gerne vil styrke dine internationale kompetencer, kan du deltage i nogle af de forskellige internationale aktiviteter eller forløb, som UCL tilbyder studerende i Danmark (Internationalisation at Home).

Deltagelse i internationale studieaktiviteter

Som studerende kan du udover at vælge mellem et studie- eller praktikophold i udlandet, vælge at deltage i et internationaliseringsforløb på dit studie på UCL. Fag eller moduler, som indgår i et internationaliseringsforløb, vil normalt inddrage et internationalt aspekt i form af f.eks. besøg fra udenlandske gæsteundervisere, virtuel undervisning/gruppearbejde med studerende og undervisere i andre lande og inddragelse af interkulturelle elementer i undervisningen. Faget eller modulet kan være tværfagligt/tværprofessionelt og vil typisk blive undervist på engelsk, hvor du går på hold med internationale udvekslingsstuderende.

Din internationale koordinator kan informere dig om, hvilke internationaliserede studieaktiviteter du kan deltage i som studerende, studieaktiviteternes omfang i ECTS samt deres placering i studieforløbet.

Buddy for udenlandske studerende

Som studerende på UCL har du flere muligheder for at engagere dig i det internationale studiemiljø. Du har mulighed for at blive Buddy for udvekslingsstuderende, hvor du medvirker til at give dem en god start på deres ophold ved at hjælpe dem til rette med deres nye liv i Danmark, til byen hvor de bor og introducere dem til det sociale studiemiljø på UCL. Du kan også blive tilknyttet en udenlandsk udvekslingsstuderende, som studerer det samme som dig.

Uanset hvad du vælger, så er Buddy-ordningen en god mulighed for at udvide dit internationale netværk, styrke dit fremmedsprog samt udvikle dine interkulturelle kompetencer.

Internationalt Team kan give dig konkret information om, hvordan du kan blive Buddy for en udenlandsk udvekslingsstuderende. Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information.