Rejsesikkerhed udlandsophold

Hvis du i fremtiden skal på udlandsophold, så bør du overveje at deltage i vores rejsesikkerhedskursus, hvor du kan få nyttig og relevant information vedr. dit kommende udlandsophold.

Kurset

Udlandsophold er en spændende tid i alle studerendes liv, men det er også en tid, hvor man befinder sig i en anden kontekst end den, man normalt er vant til. UCL tilbyder derfor et rejsesikkerhedskursus, der gennemgår nogle af de forhold, du med fordel kan overveje og reflektere over, inden du rejser.

Langt de fleste studerende gennemfører deres udlandsophold uden nogle problemer, og kursets fokus er at forberede dig så godt som muligt til at håndtere eventuelle udfordringer under dit udlandsophold.

Kurset varer ca. 2 timer (præsentation og aktiv diskussion) og kommer ind på:

  • Ny kontekst – nye risici
  • Problemer og udfordringer
  • Praktiske råd & anbefalinger
  • Refleksion over egen sikkerhed
  • Ideer til hvordan du passer på dig selv
  • At have talt udfordringer igennem inden de, mod forventning, rammer dig.

Alle udrejsende studerende vil automatisk blive inviteret til kurset af Internationalt Team per e-mail, og man skal derfor ikke selv tilmelde sig noget.

Tid og sted

Kurset afholdes 2 gange om året i både Odense og Vejle, som regel i januar og august måned, og man kan selv vælge, hvor man ønsker at deltage.

Endnu udbydes kurset udelukkende på Vestre Engvej i Vejle og på Niels Bohrs Allé i Odense, men i løbet af 2020 vil kurset også blive udbudt på Seebladsgade i Odense.

Kurserne udbydes næste gang i 2020. Vi opdaterer her på siden, når vi kender datoen.

Kontakt

Søren B. Ulriksen for yderligere information og tilmelding til næste kursus.

Søren B. Ulriksen International Specialkonsulent