Henar González Fernández

Ph.d.-studerende

Henar González Fernández er ph.d.-kandidat ved Universitat Autònoma de Barcelona. Hun har studeret specialpædagogik og har været interesseret i integration i alle livsfaser (skole, arbejde, fritid, samfund) siden da.

Særlig viden om:

  • Karrieremuligheder for voksne med udviklingshandicap

Henar er ph.d.-studerende ved Universitat Autònoma de Barcelona. Hun har studeret specialpædagogik og har været interesseret i integration i alle livsfaser (skole, arbejde, fritid, samfund) siden da. I hendes ph.d. ønsker hun at undersøge de muligheder, mennesker med intellektuelle og udviklingsmæssige handicap har for at skabe en karriere i arbejdslivet. Med sin forskning vil hun undersøge, hvorfor mennesker med intellektuelt udviklingshandikap har færre muligheder for at udvikle sig arbejdsmæssigt og skifte job.

Hun har et forskningsophold ved UCL i forskningsgruppen ”Inklusion og hverdagsliv”, der deler samme interesse for inklusion som den forskningsgruppe, hun tilhører i Barcelona: Diversitat i Orientació, (Mangfoldighed og Vejledning). Hun er interesseret i at vide mere om beskæftigelsessituationen for mennesker med intellektuelle handicap her i Danmark og at sammenligne de karriereudviklingsmuligheder, de gives i henholdsvis Catalonien og Danmark.

Henar González Fernández Ph.d.-studerende

Forskningsprogram: