Den nære psykiatri – styrk dit faglige og tværfaglige råderum

Dato: 24.05.2022
Tidspunkt: 14:00 - 15:00

Vil du vide, hvordan du bedst muligt støtter borgere med psykisk sygdom, misbrug og social udsathed? På dette online informationsmøde kan du høre, hvordan du kan støtte borgeren i at fremme sundhed og forebygge ved at styrke dit faglige og tværfaglige råderum. 

Program

Den 24. maj kl. 14.00-15.00 fortæller vi om dine muligheder for at styrke dit faglige og tværfaglige råderum, så du sikrer et endnu bedre samarbejde på tværs og ikke mindst styrke samarbejdet med borgeren. 

Irmgard Birkegaard, sundhedsfaglig konsulent ved Sundhed, Socialt arbejde og Velfærdsforskning (UCL) og Mette Overvad, adjunkt på sygeplejeuddannelsen (UCL) er værter på informationsmødet.  

På informationsmødet kan du høre om diplommodulet Sundhedsfremme og forebyggelse hos borgere med psykisk sygdom, misbrug og udsathed, herunder hvordan uddannelsen kan kobles til praksis, bl.a. med udgangspunkt i erfaringer fra tidligere studerende. Desuden vil der blive sat fokus på, hvordan du styrker det tværfaglige samarbejde, samt hvordan du styrker relationsdannelsen og samarbejdet med borgeren. 

Målgruppe 

Informationsmødet er for dig, der arbejder som enten medarbejder, leder eller udviklingsansvarlig på det kommunale område, hvad end du arbejder på et bosted eller som bostøtte, i hjemmeplejen, hjemmesygepleje eller inden for genoptræning og misbrugsbehandling. Det er også for dig, der arbejder inden for beskæftigelse eller på socialområdet. 

Vil du vide mere? 

Er du blevet nysgerrig på, hvordan du får ny viden og nye værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde med psykiske syge og sårbare borgere? Så kan du læse mere om vores tværprofessionelle diplommodul Sundhedsfremme og forebyggelse hos borgere med psykisk sygdom, misbrug og udsathed her