Informationsmøde om HR

Dato: 16.06.2022
Tidspunkt: 13:00 - 14:00

Interesserer du dig for mennesker, og ønsker du at gøre en forskel gennem ansættelse, fastholdelse og/eller udvikling af medarbejdere?

Så deltag i dette online informationsmøde, og hør hvordan du får værktøjer til rekruttering, onboarding, de svære samtaler samt grundlæggende viden om personalejura.

OBS: Informationsmødet er desværre aflyst.

Bliv kvalificeret til at arbejde med det område, du ønsker

Virksomheder og arbejdspladser efterspørger stærke HR-kompetencer. Med vores akademiuddannelse i HR opnår du viden, værktøjer og inspiration, så du kan løse opgaverne i HR-rollen med høj kvalitet. Du vil få en lang række værktøjer til at arbejde med både strategiske og praktiske opgaver.

Du sammensætter selv din uddannelse ud fra de valgfag, som passer til netop din profil og de kompetencer, du ønsker at styrke. Det kan fx være inden for rekruttering, personalejura eller samtalen som redskab.

Indhold

På dette webinar vil Eiler Skovbjerg, studiekoordinator og -vejleder ved Ledelse og Organisation (UCL), og Henriette Nørgaard, indehaver og konsulent ved HR UDVIKLING, fortælle meget mere om dine muligheder for at efteruddanne dig inden for HR.

På informationsmødet kan du bl.a. høre om:

  • Uddannelsens opbygning
  • Uddannelsens indhold
  • Karrieremuligheder efter endt uddannelse
  • Eventuelle tilskudsmuligheder

Målgruppe

Webinaret er for dig, der arbejder som HR-konsulent eller blot er interesseret i HR. Måske sidder du i regnskabs- og administrationsafdelingen og allerede løfter HR-opgaver, men savner de rigtige værktøjer? Måske ønsker du at blive klædt på til at varetage nye opgaver inden for HR-feltet?

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad UCL kan tilbyde dig, så læs om vores akademiuddannelse i HR her.

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Eiler Skovbjerg på tlf. 30 43 30 37 eller mail eisk@ucl.dk.