Siden seminaret i Danmark er der blevet arbejdet intenst med projektets leverancer og nu er det ved at være tid til afslutning af Projekt LEARNFOOD. Det gør vi med et fagligt webinar, hvor der også er information om projektet.
Program:
09.30-09.35: Velkommen
9.35-9.55: Oplæg på norsk ved Dr. Ph.d., Kristine Engebretsen Illøkken, om afhandling: ‘Breakfast and school lunch as pathways for enhancing educational outcomes and promoting public health’. Se afhandling på dette link. Herunder præsentation af resultater fra artiklen: Illøkken, K. E., Ruge, D., LeBlanc, M., Øverby, N. C., & Nordgård Vik, F. (2022). Associations between having breakfast and reading literacy achievement among Nordic primary school students. Education Inquiry, 1-13.
Kristines præsentation bliver optaget og vil efterfølgende være tilgængeligt, på denne side.
Der er mulighed for at stille spørgsmål til Kristine frem til kl. 10.10.
10.10-10.30: Oplæg fra LEARNFOOD projektgruppen med information om LEARNFOOD antologi og undervisningsmaterialer.
Har I spørgsmål til programmet så skriv venligst direkte til mig på mail: doru@ucl.dk
Den faglige præsentation bliver optaget og delt på LEARNFOOD hjemmesiden.
Norge: Agder Universitet och Mat og helse i Skolen
Danmark: UCL University College og Landsforeningen LOMA-lokal mad for Dagtilbud og Skoler
Sverige: Örebro Universitet och Skolmatsakademin, Måltid Sverige.
Mer information om projektet finns på LEARNFOOD projektets hemsida