Inspiration til HF

Er du underviser, og skal afholde blokdag eller planlægge en projekt-/praktikperiode for dine førsteårs HF-elever?

Hør om de muligheder vi har målrettet til første års HF

UCL tilbyder at give dine elever en introduktion til nogle af de muligheder, som HF-fagpakkerne er designet til at indfri frem mod deres videre uddannelsesvalg.

Et besøg hos UCL kan indeholde et kort fagligt oplæg med introduktion til uddannelsesmulighederne inden for erhvervsakademi- og professionsområdet. Desuden kan jeres eleverne få en snak med vores studenterambassadører samt rundvisning. Eventuelt kombineret med et besøg i et eller flere af vores laboratorier. Oplægget kan også foregå fysisk hos jer.

For at have størst mulighed for at kunne indfri dine ønsker, når du 'booker' os, anbefaler vi at gøre det i god tid, så vi kan tilrettelægge et skræddersyet program.

Send os en forespørgsel via nedenstående kontaktformular. Efterfølgende vil vores brobygningskoordinator Winnie Ravn tage kontakt for at drøfte mulighederne.

 

Winnie Ravn Brobygningskoordinator

Kontakt os

Derfor beder vi om dine personoplysninger

Vi beder om dine personlige data, så vi kan registrere dine kontaktoplysninger og kontakte dig. Dine personoplysninger bliver ikke delt med tredjepart. Læs hele UCL's privatlivspolitik