VideoTool

I dag er der desværre rig mulighed for at placere sit medieindhold på usikre platforme, hvis man ikke passer på, så hos UCL tilbyder vi i samarbejde med VideoTool en video- og podcastplatform, som vi kan stå inde for. Alle undervisere og ansatte har mulighed for at få en kanal til sig selv eller deres afdeling, hvorfra de kan dele eller indlejre indhold med god samvittighed, og offentlige kanalers indhold kan tilgås af alle fra videotool.dk/ucl. Med vores podcastløsning er der tilmed mulighed for at få sit indhold udgivet via de mest populære apps og podcasttjenester, og udvalgte podcasts deles direkte på ucl.dk. Flere er allerede i gang - lyt med her.

Det anbefales, at man første gang tilgår Videotool via itslearning for at sikre, at éns VideoTool- og UCL-konti bliver tilknyttet hinanden. Herefter kan man tilgå sit indhold direkte via videotool.dk.

Kontakt enheden for Læringsteknologi og IT-service, hvis din afdeling skal i gang med at producere indhold og ønsker en video- eller podcastkanal eller blot en funktionel hosting-løsning.