Arbejdsmiljøledelse

Akademimodul

I samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskolen har ArbejdsmiljøCentret udarbejdet et uddannelsesforløb målrettet ledere og arbejdsmiljø-repræsentanter med talent for og lyst til at blive endnu dygtigere ledere inden for kombinationen af økonomi og arbejdsmiljø. 

Tilmeld modul

Beskrivelse

Undervisningen tager udgangspunkt i din dagligdag. Det skal du bidrage aktivt med egne erfaringer og være villig til at dele disse erfaringer med dine medkursister. Din læring sker i et miks, hvor du får ny viden gennem oplæg og refleksion – og måske vigtigst af alt gennem sparring i mindre grupper i forhold til praksisnære problemstillinger.

Hvert modul varetages af to kompetente undervisere fra hhv. ArbejdsmiljøCentret og UCL, der har en bred faglig og praktisk erfaring inden for ledelse, arbejdsmiljø og arbejdsmiljøøkonomi.

Udbytte

Når du har gennemført modulet, kan du:

  • Håndtere udviklingsorienterede situation og processer inden for ledelse og arbejdsmiljøområdet
  • Tage professionel del i planlægningen, udførelsen og ledelsen og arbejdsmiljøarbejdet, og vil kunne arbejde proaktivt og systematisk for et sikkert og sundt arbejdsmiljø på arbejdspladsen
  • Lede forebyggende processer herunder foretage en risikovurdering af det psykiske og fysiske arbejdsmiljø
  • Arbejde målrettet med ROI (Return Of Investment)

Arbejdsmiljørigtig ledelse er et valgfag på akademiuddannelsen i ledelse.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb