Brugervenlighed og grafisk design

Akademimodul

Med en god brugeroplevelse på virksomhedens website kan du være med til at sikre succesfuld interaktion med nuværende og potentielle kunder, såvel som investorer og andre interessenter. Du kan være med til at øge salg og kundetilfredshed.

Tilmeld modul

Beskrivelse

På brugervenlighed og grafisk design er det brugerne og deres oplevelse, der er i fokus. Den samlede brugeroplevelse er den vigtigste faktor for brugerens interaktion med et site eller IT-system.

Vi arbejder med skabelse af et godt design og nemme, tilgængelige brugerflader. Vi ser på udvikling og benyttelse af brugertests til at brugeroptimere sites. Du lærer, hvordan du kombinerer struktureringen af store mængder information og et æstetisk godt design, samt informationsarkitektur og hvordan du bruger arkitekturen til bedst muligt at opstille informationer og navigation på sitet. Endvidere introduceres du til formgivning og æstetik, farvelære og perceptionspsykologi, analysemetoder til navigationsformer samt aktuelle æstetiske stilarter.

Så hvis du vil være med til at designe fremtidens gode og velstrukturerede brugergrænseflader, så du sikre at kunderne får en god brugeroplevelse på virksomhedens website, så er dette fag noget for dig.

Indhold

  • Skabe og optimere din virksomheds site eller udvalgte sites, så det øger brugervenligheden
  • Bruge grafiske virkemidler til at danne et godt helhedsindtryk. Du får derfor indgående kendskab til formgivning, farvelære og æstetik
  • Overordnet at skabe den bedste brugervenlighed og fornemmelsen af et professionelt design

Udbytte

Du lærer om formgivning, æstetiske principper, farvelære og perceptionspsykologi og at analysere en informationsarkitektur og omsætte den til et brugervenligt grafisk design. Du bliver i stand til at iværksætte brugerundersøgelser og -tests og anvende resultaterne til et vellykket design.

  • Informationsarkitektur
  • Grafisk design relateret til brugeroplevelser
  • Design stilarter
  • Brugertest
  • Formgivning og æstetik
  • Introduktion til farvelære
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Bo Reinholdt Glerup
Bo Reinholdt Glerup Konsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

23. september 2019 - Vejle

11. november 2019 - Vejle

Forløb