Bygningsinstallation

Akademimodul

Vil du lære om planlægning, projektering, udførelse, drift, eftersyn og vedligeholdelse af el-tekniske bygningsinstallationer?
Du kan lære det med Bygningsinstallation!

Tilmeld modul

Lær om EL-tekniske bygningsinstallationers opbygning!

Fagligt indhold

Med Bygningsinstallation lærer du at anvende værktøjer og metoder til at planlægge, projektere, dokumentere, idriftsætte og servicere el-tekniske bygningsinstallationer.

Du får viden om:

  • vurdering af anlægsformer samt udvælgelse af relevante, tidssvarende og økonomisk fordelagtige løsninger inden for området
  • vurdering og gennemførsel af praksisnære problemløsninger inden for området under hensyntagen til energi- og miljøtekniske forhold.

Udbytte

Efter akademimodulet kan du i faglige og tværfaglige sammenhænge projektere, tilrettelægge og styre udførelsen af el-tekniske bygningsinstallationer samt håndtere udviklingsorienterede situationer i relation til det el-tekniske området.

Niveau

Du kan tage faget Bygningsinstallation, hvis du har gennemført det obligatoriske modul, Installation og dokumentation.

Modulet hører under akademiuddannelsen i El-installation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Bygningsinstallation er for dig med relevant erhvervserfaring, der vil bygge ovenpå din viden og kompetencer fra modulet Installation og dokumentation.

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb