Digital markedsføring med WordPress og SEO

Akademimodul

Sæt dig i førersædet for din virksomheds digitale markedsføring med kompetencer til at føre virksomhedens digitale markedsføringsstrategi ud i livet.

Du lærer at lede og deltage i analyse, planlægning og udførelse af forskellige former for digital markedsføring.

Tilmeld modul

Styrk din viden om online marketing!

Fagligt indhold 

En tredjedel af verdens websites bygges i WordPress, derfor bliver du introduceret til systemets mest almindelige funktioner. Desuden lærer du at optage og redigere videoer til din markedsføring med din mobiltelefon.

Du lærer søgemaskinerne at kende, så du ved hvordan du blive repræsenteret og kan optimere din virksomheds synlighed på fx Google.

Du får viden om:

  • Digital strategi, målsætninger og analyse
  • Konvertering og –optimering
  • Sociale medier, digital reklame og annoncering
  • Usability og brugertests.

Udbytte

Du lærer at skabe overblik over virksomhedens behov og muligheder for at markedsføre sig digitalt, så du kan at vurdere indsatsen og løbende justere og prioritere de forskellige indsatser.

Kan du skitsere din målgruppe og ved, hvordan du kan påvirke deres adfærd med henblik på at guide dem på kunderejsen. Du bliver skarp på processen op til købet, og du ved hvad du kan gøre for at fastholde dem, og skabe loyale følgere.

Efter Digital markedsføring med Wordpress og SEO kan du:

  • anvende WordPress og WooCommerce som CMS i din markedsføringsplatform
  • anvende forskellige redskaber til digital synlighed
  • udarbejde en strategi for hvordan de forskellige indsatser håndteres, og hvordan de kan spille sammen for at skabe et endnu bedre samlet resultat.

Niveau

Uddannelsen foregår på akademiniveau, der svarer til niveauet på en kort videregående uddannelse. Undervisningen fordeler sig over 15 undervisningsdage, fordelt på 6 uger. Da der er tale om et fuldtidsstudie betyder det, at du må forvente en betydelig mængde arbejde mellem undervisningsdagene.

Da uddannelsen er på akademiniveau, skal du have en erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse for at kunne ansøge.

Vi forventer at du møder op til undervisningen, har din bærbare computer med, så du kan arbejde på din case undervejs. Desuden skal du have et almindeligt kendskab til brugen af computer på internettet.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er erhvervsaktive, der ønsker at mestre digital markedsføring og det er ledige, der tager uddannelsen for at kunne søge drømmejobbet.

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Lars Grøndahl Schou
Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb