Embedded software

Akademimodul

Bliv kvalificeret til at arbejde systematisk med nyudvikling eller videreudvikling af software, som skal køre på en embedded platform.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Embedded software bliver udviklet med specialiseret programmering til en chip eller direkte på firmware i en indlejret enhed for at styre enhedens funktioner.

Der er et stort behov for specialiseret viden til robotter og enheder, der køres med embedded software. På dette valgfag lærer du at udvikle embedded software og rette det mod det valgte styresystem. Undervisingen bygges på at udføre design, programmering, konfigurering og test på et udvalgt embedded system. Man får kendskab til muligheder og begrænsninger med de mest gængse embeddede systemer, samt metoder til løsning af de mest relevante opgaver for det udvalgte embeddede system.

Indhold

  • Kendskab til muligheder og begrænsninger med gængse embeddede systemer
  • Kendskab til løsning af de mest relevante opgaver for embeddede systemer
  • Kendskab til forskellige operativsystemer som anvendes på embeddede systemer
  • Blive i stand til at udføre design, programmering, konfigurering og test af en mindre øvelsesopgave på et embedded system

Fagmodulet er et valgfag på akademiuddannelsen i informationsteknologi, men kan eventuelt indgå som valgmodul i andre akademiuddannelser. Tal med os om valg af relevante fagmoduler til din akademiuddannelse.

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Bo Reinholdt Glerup
Bo Reinholdt Glerup Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb