HR i en global og mangfoldig verden

Akademimodul

Bliv rustet til at arbejde med HR internationalt. Du lærer international personaleledelse, at forstå transnationale virksomheders arbejdsvilkår og at bruge mangfoldighedsledelse effektivt.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Globale virksomheder har brug for dygtig international personaleledelse. Med HR i en global og mangfoldig verden får du kompetencerne til at analysere, hvordan international og kulturel mangfoldighed giver nye markedsmuligheder. Og det er uundværligt for virksomhederne.

Modulet ruster dig desuden til at rekruttere effektivt, forstå medarbejdernes behov, udvikle en strategi for deres internationalisering og medvirke ved udstationeringer.

Du lærer at håndtere HR globalt ved få en forståelse for landekulturer, deres markeder og jura. Du bliver klogere på, hvilke krav, der skal knyttes til et lederjob, og hvordan du forbereder medarbejderne på international jobrotation og kulturel integration.

I den forbindelse er kommunikation og samarbejde med andre HR-enheder vigtigt. Derfor lærer du også om kommunikationsstrukturer og referenceforhold over for virksomhedens udenlandske afdelinger og datterselskaber.

Med denne uddannelse bliver du klædt på til kulturel nivellering på virksomhedsniveau i forbindelse med rekrutteringen af medarbejdere med bestemte kompetencer. Og du kan afdække hvilke vilkår, medarbejderne arbejder bedst under.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb