Iværksætteri i praksis - Classic

Akademimodul

Drømmer du om et liv som selvstændig? Så er dette kursus det helt rigtige valg for dig. Her bliver du klædt på, så du har det bedste grundlag for at starte din egen virksomhed.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Vi omsætter ord og tanker til handling!

Modulet Iværksætteri i praksis giver dig beslutningsgrundlag for etableringen af din egen virksomhed. Du bliver desuden bekendt med udviklingen af en forretningsplan. På modulet bliver du blandt andet introduceret for emner såsom iværksætteri og innovation, forretningsideen og produktet, idéudvikling og kreativ tænkning, immaterialret, moms og skatteforhold, finansiering og økonomi, salg og kundeforståelse, og markedsføring.

Du får på modulet kompetencer til selvstændigt at kunne etablere og drive egen virksomhed, og du bliver i stand til at skelne mellem og vælge relevante forretningskoncepter for fremtidig vækst.

Der arbejdes med ideer, muligheder og konstruktiv feedback. Der træffes beslutninger, udarbejdes planer og jongleres med tal. Alt sammen med udgangspunkt i din drømmevirksomhed.

Vi guider dig igennem alle de elementer som din forretningsplan skal indeholde, og sørger for, at din ide bliver foldet helt ud, så du er tæt på at være klar til at gå i markedet, når uddannelsesforløbet er slut.

Indhold

Vi har i samarbejde med Trekantomraadet, Hedensted Kommune og BusinessHorsens udviklet et forløb for iværksættere.

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

24. oktober 2019 - Vejle

Forløb