Logistik

Akademimodul

Få viden om blandt andet forsyningskæder og logistikanalyse og værktøjerne til at analysere og håndtere de logistiske opgaver i virksomheden - også dem med internationalt perspektiv.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Millionvis af varer krydser hver dag lande-, branche- og virksomhedsgrænser, og på faget Logistik får du overblik over området og de konkrete værktøjer, der gør det muligt for dig at styre varernes vej gennem verde

Du får indblik i hele forsyningskæden og lærer at analysere samarbejdsrelationer, så du kan optimere udnyttelsen af ressourcer. Du får også værktøjerne til at analysere virksomhedens service- og omkostningsniveau på logostikområdet, så du kan vurdere effektiviteten.

Derudover bliver du rustet til at udarbejde logistikanalyser og til at vurdere forskellige analyseformers brugbarhed i specifikke situationer. 

Også transportpolitik og -former, toldregler, markedsforhold, produktionsstrategi, distributionsstrategi, organisering og projektstyring indgår i faget, ligesom du får indsigt i kvalitets-, mål- og miljøstyring.

Undervisningsform: Blended Learning

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Bo Reinholdt Glerup
Bo Reinholdt Glerup Konsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

21. oktober 2019 - Vejle

Forløb