Lovgivning og organisation

Akademimodul

Vil du specialisere dig inden for institutioners organisering og tilknytning til samfundet, og vil du arbejde med lovgivningen af det socialpædagogiske arbejde?

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Lovgivning og organisation

På modulet arbejder du bl.a. med institutioners organisering og tilknytning til samfundet konventioner og den lovgivning, der styrer det socialpædagogiske arbejde borgernes retsstilling og samfundets myndighedsudøvelse medborgerskab og socialpolitiske strømninger etik og magt.

På modulet bliver du trænet til at kunne læse og anvende relevant lovgivning. Du lærer også at analysere og dokumentere aktuelle socialpædagogiske udfordringer.

Målgruppe for Lovgivning og organisation

Modulet er for dig, der arbejder med udsatte børn og voksne i socialpsykologien, med borgere med fysisk og/eller psykisk handicap eller gerne vil arbejde med socialpædagogik.

Struktur på Lovgivning og organisation

Lovgivning og organisation er et modul på Akademiuddannelse i Socialpædagogik. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Akademiuddannelse i Socialpædagogik.

Karina Lund
Karina Lund Kursussekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb