Odense Robotics - Projektledelse

Akademimodul

Dette kursus udbydes eksklusivt til medlemmer af Odense Robotics. 

Tilmeld modul

Du får viden om og redskaber til projektstyring og ruster dig til at arbejde professionelt og sikkert med alle faser af et projekt, så du kan styre processen sikkert i havn fra første færd.

Der kan være mange bolde at holde styr på, når et projekt skal gennemføres succesfuldt. Og uden de rette redskaber er der hurtigt en eller flere bolde, som triller på gulvet. God projektledelse kræver overblik over blandt andet interessenter, økonomi, tidshorisont, kvalitetskrav og mål og ikke mindst at du føler dig tilpas i din rolle.

Projektstyring i praksis giver dig forståelse for et projekts samspil med en organisation, og du lærer at analysere projektorganisatoriske grundelementer og sammenhænge. Du får også overblik over forskellige projekttyper og strukturer.

Du bliver rustet til at etablere projekter og analysere projektmandatet. Derudover lærer du at opdele projektet i målbare hoved- og delmål og får redskaberne til at tidsestimere, rapportere, opfølge, kvalitetssikre og vurdere økonomien. Desuden bliver du klædt på til at risikovurdere og evaluere og får ikke mindst en indføring i grundlæggende ledelsesmæssige redskaber til projektledelse.

Du kan vælge at lade faget være en del af din samlede videreuddannelse - eller du kan tage faget som et selvstændigt projektstyringskursus.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

29. august 2019 - Odense C

Forløb