Online kommunikation

Akademimodul

Træd ind i den digitale verden, få styr på databaser, netværkstyper og medier, og prøv kræfter med helt nye kommunikationsopgaver. Puds dine digitale briller, så du er klar til at tage livtag med digitale kommunikationsprojekter.

Tilmeld modul

Beskrivelse

I dag foregår en stor del af virksomhedernes kommunikation på digitale præmisser. Og har du først fået grebet om de digitale muligheder, forstår du hvorfor. For teknologien åbner en ny verden af kommunikationsmuligheder til gavn for både virksomheden og dens interessenter.

Online kommunikation handler om kommunikationens digitale muligheder. 

Du får kendskab til databaseteknologien og dens anvendelsesmuligheder og indblik i forskellige netværkstyper og IT-løsninger, der kan lette både ekstern og intern kommunikation i virksomheden.

Derudover bliver du dus med de digitale medier og lærer, hvordan de kan bruges i virksomhedskommunikation og til vidensdeling. Og ikke mindst lærer du at analysere, planlægge, gennemføre og evaluere digitale kommunikationsprojekter.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Gerd Madsen
Gerd Madsen Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb