Positiv psykologi i ledelse

Akademimodul

Med positiv psykologi i ledelse får du ledelsesværktøjer til at opbygge optimisme, håb og modstandskraft. Gennem modulet "Positiv psykologi i ledelse" lærer du at vurdere praksisnære problemstillinger, at flytte fokus og at skabe handlekraft og engagement. 

Tilmeld modul

Beskrivelse

Du vil efterfølgende som leder kunne skabe udvikling gennem flow, engagement og fokus på medarbejdernes styrker. 

Positiv psykologi er videnskaben om trivsel og optimal menneskelig funktion. I faget fokuserer du på, hvordan du som leder kan være med til at sørge for, at mennesker trives og præsterer optimalt. 

Du får kendskab til, hvordan udvikling baseret på medarbejdernes styrker fremmer trivsel og engagement på arbejdspladsen. F.eks. lærer du at anvende ledelsesværktøjer, som opbygger "psykologisk kapital" som optimisme, håb, selvtillid og modstandskraft.

Modulet giver dig indblik i det personlige, reflekterede og autentiske lederskab med anvendelsen af positiv psykologi, så det giver mening. 

Du bliver klogere på hvordan ledelse, der fokuserer på og fremelsker egne, medarbejdernes og organisationens styrker, er med til at skabe resultater på både den økonomiske og den menneskelige bundlinje.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Maria Levi
Maria Levi Programansvarlig, Adjunkt

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb