Positiv psykologi i ledelse

Akademimodul

Er du i stand til at opbygge optimisme, håb og modstandskraft hos dine medarbejdere? Lær at vurdere praksisnære problemstillinger, så du kan flytte fokus og skabe handlekraft og engagement.

Tilmeld modul

Skab udvikling gennem flow, engagement og fokus på medarbejdernes styrker

Fagligt indhold

Positiv psykologi er videnskaben om trivsel og optimal menneskelig funktion, hvor du får kendskab til, hvordan udvikling baseret på medarbejdernes styrker fremmer trivsel og engagement på arbejdspladsen. F.eks. lærer du at anvende ledelsesværktøjer, som opbygger "psykologisk kapital" som optimisme, håb, selvtillid og modstandskraft.

Du bliver klogere på hvordan ledelse, der fokuserer på og fremelsker egne, medarbejdernes og organisationens styrker, er med til at skabe resultater på både den økonomiske og den menneskelige bundlinje.

Du får viden om:

  • lederens egen trivsel samt autentisk ledelse
  • det engagerede liv
  • psykologisk kapital
  • lederens kommunikation.

Udbytte

Efter Positiv psykologi i ledelse kan du:

  • anvende centrale metoder og konkrete redskaber til opbygning af psykologisk kapital
  • vurdere praksisnære problemstillinger, flytte fokus og skabe handlekraft og engagement
  • lede udviklingsorienterede situationer på det relevante ledelsesniveau og skabe flow, engagement og udvikling ved at sætte fokus på medarbejdernes styrker.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Positiv psykologi i ledelse er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som vil lære om positiv psykologi til din ledelsespraksis.

Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb