Projektledelse med SCRUM

Akademimodul

Vil du være mester i at lede projekter med SCRUM? Du lærer at planlægge, styre og følge op på alle faser i projekter i din organisation.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Fagligt indhold

På modulet får du indsigt i og forståelse for projektledelse og projektstyring. Du får projektværktøjer og metoder til etablering, analyse og dokumentation af projektaktiviteter. Du vil arbejde med:

  • Konkrete projektværktøjer
  • Kommunikation i projekter
  • Interessentanalyse
  • Kobling til konkrete cases i din virksomhed

Med modulet i projektledelse med SCRUM bliver du rustet til rollen som projektleder i din organisation. Du lærer at planlægge aktiviteter, opfølgning og evaluering i projekter, og du lærer vigtigheden af kommunikation med interessenter i projekter.

Du bliver fortrolig med:

  • Planlægning, styring og opfølgning på projekter
  • Projektværktøjer og metoder til etablering, analyse, styring, rapportering og dokumentation.
  • Foranalyse, projektetablering, projektafslutning og projektevaluering.
  • Kommunikation i et projekt; interessenternes indflydelse på et projekt samt vigtigheden af en effektiv projektgruppes sammensætning.

Moudlet i projektledelse udgør 10 ECTS. Herudover vil du få 2 separate kursusdage i SCRUM Master. Du afslutter SCRUM Master-forløbet med en multiple choice-eksamen på 120 minutter.

Du får med SCRUM Master-certificering mulighed for at tilkøbe en SCRUM Product Owner-eksamen, som er en multiple choice-eksamen på 180 minutter.

Målgruppe 

Modulet henvender sig til dig, der gerne vil arbejde med projektledelse, uanset branche og uanset forhåndskendskab til projektledelse.

Når du har gennemført projektlederkurset, får du mulighed for at tage en certificering som SCRUM Master. Der er undervisning i SCRUM Master på 2 separate kursusdage. SCRUM er best practice inden for agil projektledelse, hvor man ikke kender alle krav i begyndelsen af projektet.

Du får derudover mulighed for at tilkøbe en udvidet eksamen som SCRUM Product Owner. Der vil ikke være undervisning med henblik på denne eksamen.

 

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

26. august 2019 - Odense C

Forløb