Sikkerhed

Akademimodul

På modulet vil vi i samarbejde med professionelle virksomheder og andre aktører inden for sikkerhed kigge på de aktuelle trusler og forbyggende tiltag, der er til rådighed i dag.

Tilmeld modul

Beskrivelse

I IT-verdenen dukker der konstant nye trusler op for virksomhedens IT-sikkerhed. På diplomfaget får du kompetencerne til at analysere sikkerheden for operativsystemer og værktøjer til at forebygge hacking og cybercrime.

Kort om fagmodulet

Vi kigger på områder som operativsystemers sikkerhed, trådløs sikkerhed, sikkerhedsteknikker, firewalls og applikationssikkerhed. Hvordan du forebygger IT-trusler, og hvordan du bekæmper cyberangreb efter de er forekommet. Hvordan du kontinuerligt selv udvikler din viden og dine kompetencer inden for det IT-sikkerheds tekniske område ved brug af digitale hjælpemidler.

Hvis du ser dig selv som en sikkerhedsekspert i fremtiden og hvis du har IT-erfaring, men gerne vil udvide dit repertoire til også at inkludere IT-sikkerhed, og gerne vil tage del i at hæve din virksomheds sikkerhedsniveau, så er dette fagmodul noget for dig.

Indhold

  • Foretage sikkerhedsanalyser, udarbejde løsningsforslag, samt deltage i udviklingen af virksomhedens overordnede sikkerhedsstrategi
  • Deltage i implementeringen af sikkerhedsforanstaltninger
  • Udarbejde konkrete retningslinjer for en handlingsplan hvis uheldet er ude og din virksomhed bliver ramt af et IT-angreb
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb