Udvidet bestyrelsesansvar

Akademimodul

Har du brug for mere viden om bestyrelsesarbejdet?
Lær om de strategiske aspekter og teorier om beslutningstagning, så du kan udvikle din egen praksis og rolle i virksomheden/organisationens bestyrelse.

Tilmeld modul

Specialisér dig inden for bestyrelses opgaver og problemstillinger!

Fagligt indhold 

Du bliver introduceret til de strategiske aspekter af bestyrelsesarbejdet, så du kan bidrage positivt til udviklingen af virksomheden/organisationen.

Du får viden om:

  • risikostyring, krise og kommunikationsstyring
  • beslutningstagning
  • dilemmaer i bestyrelsesarbejdet.

Udbytte

Efter Udvidet bestyrelsesansvar kan du:

  • indgå i og håndtere udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for professionelle bestyrelsers arbejdsområder
  • på et forbedret grundlag forstå og oversætte Best practice i relation til bestyrelsesprocesser og bestyrelsesmøder
  • vurdere de strategiske aspekter af bestyrelsesarbejdet set i lyset af globaliseringen af både organisationen, og den verden den befinder sig i.

Niveau

Modulet hører under den akademiuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Udvidet bestyrelsesansvar er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet bygger videre på modulet Grundlæggende bestyrelsesansvar. Udvidet bestyrelsesansvar er for dig, der kender til arbejdet i en bestyrelse.

Eiler Skovbjerg Vejleder
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb