Udvidet bestyrelsesansvar

Akademimodul

Få mere viden om bestyrelsesarbejdet og især om de strategiske aspekter, så du kan udvikle din egen praksis og rolle i virksomheden/organisationens bestyrelse.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Dette modul bygger videre på Grundlæggende bestyrelsesansvar. Udvidet bestyrelsesansvar er for dig, der kender til arbejdet i en bestyrelse.

Med Udvidet bestyrelsesansvar får du mere specialiseret viden om en bestyrelses opgaver og problemstillinger.

På modulet bliver du introduceret til de strategiske aspekter af bestyrelsesarbejdet, så du kan bidrage positivt til udviklingen af virksomheden/organisationen. Du vil få kendskab til fx risikostyring og kommunikation i kriser i teori og praksis.

Bestyrelsens og det enkelte medlems juridiske ansvar i en global kontekst og transnational lovgivning på området vil også blive belyst.

Modulet kan enten tages i forlængelse af Grundlæggende bestyrelsesansvar eller som et selvstændigt modul.

Du kan bruge Udvidet bestyrelsesansvar som led i din videreuddannelse eller efteruddannelse. Du kan også tage faget som selvstændigt kursus. Udvidet bestyrelsesansvar er et valgfag på Akademiuddannelsen i ledelse.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb