Video kommunikation

Akademimodul

Bliv skarp tilvideokommunikation med mobiltelefonen. Du får den vigtigste tekniske, praktiske og formidlingsmæssige viden til at lave gode videoer til sociale medier.

Tilmeld modul

Lær at lave video med din mobiltelefon

Internettet er fyldt med videoer. Nogle af super god kvalitet og andre i super dårlig kvalitet. Nogle videoer er lavet af top professionelle mennesker, andre er lavet af dem, der lige har lysten til det, men uden den store viden om filmproduktion.

Med dette modul får du den mest basale viden rent teknisk, men også indholdsmæssigt, så du på kort tid selv kan lave super gode videoer til nettet. Du kommer ikke til at kunne lave high end reklame videoer, men du vil derimod kunne lave små daglige videoopdateringer, der er bedre end normalt.

Fagligt indhold

Du lærer:

  • de vigtigste ting i en videoproduktion: Idé, lyd, lys, kameravinkler, kamera bevægelse, interview, reportage, portrætter m.m.
  • hvordan du nemt kan lave nogle fede små videoer til web på kort tid og med enkelt udstyr
  • hvordan du hurtigt kan klippe små videoer på telefonen, men også hvordan det hele bliver endnu bedre ved at klippe på computer

Fagmodulet er et praktisk modul, som vil være bygget op af tavleundervisning, filmvisning og mange øvelser i at producere film selv.

Bemærk! Du skal medbringe egen mobiltelefon, som skal kunne optage video.

Gerd Madsen
Gerd Madsen Konsulent
Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

16. september 2019 - Odense C

28. oktober 2019 - Odense C

Forløb