Evaluering og evalueringskompetence

Diplommodul

Interesserer du dig for, hvordan du gennemfører evalueringer og kommunikerer resultater af evalueringer i forskellige kontekster?

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Evaluering og evalueringskompetence

Du bliver trænet i at analysere potentialer i evalueringsanvendelse og opfølgning. På modulet arbejder du bl.a. med evalueringsteorier og metoder i et udviklings- og læringsperspektiv evalueringens anvendelsesaspekter herunder samarbejde og inddragelse evalueringsdesign i forhold til kvalitetsudvikling og innovative processer formidling og brug af evalueringsresultater herunder digitaliseringens potentialer.

Målgruppe for Evaluering og evalueringskompetence

Modulet er for dig, der som lærer, mellemleder eller leder arbejder med udviklingen af lærerprofessionen og skolens læringsmiljøer.

Struktur på Evaluering og evalueringskompetence

Evaluering og evalueringskompetence er et modul på den Pædagogiske diplomuddannelse lærerfaglighed og skoleudvikling. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for den Pædagogiske diplomuddannelse lærerfaglighed og skoleudvikling.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning Øvrigt materiale
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb