Eventledelse

Diplommodul

Er du interesseret i eventdesign, -ledelse og –økonomi? Lær om tilrettelæggelse og organisering af forskellige typer events samt økonomistyring og finansiering af events.

Tilmeld modul

Indgå i udviklingen og afholdelsen af events!

Fagligt indhold 

Med viden om eventens væsentlige rolle i oplevelsesøkonomien, herunder arbejdet med andre projektdeltagere, lærer du om tilrettelæggelse og organisering af forskellige typer events med fokus på indgåelse af tværgående samarbejder og partnerskaber.

Du lærer at designe, gennemføre og evaluere professionelle events, hvor du selv kan forestå organisering og ledelse af såvel projektdeltagere internt i organisationen som eksternt i forhold til tværgående samarbejder og eksterne leverandører

Du får viden om:

  • eventdesign og evaluering
  • eventledelse og risikovurdering
  • eventøkonomi
  • teknologiens og digitaliseringens betydning for eventindustrien.

Udbytte

Efter Eventledelse kan du:

  • håndtere komplekse og udviklingsorienterede situationer i arbejdssammenhænge i relation til at planlægge, designe, gennemføre og evaluere en event
  • indgå selvstændigt i et fagligt og tværfagligt samarbejde og påtage sig ansvar inden for rammerne af en professionel etik i relation til at indgå i et eventteam og vurdere egen rolle heri.

Niveau

Modulet hører under den Merkantile diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Eventledelse er et valgfrit modul.

Målgruppe

Diplommodulet er til dig, som arbejder i det merkantile område, hvor du vil specialisere dig inden for events med fokus på planlægning og ledelse.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Jesper Ussing Hjort
Jesper Ussing Hjort Chefkonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb