Forældresamarbejde i dagtilbud og skole

Diplommodul

Med viden om kommunikation, samarbejde og forældreroller i det senmoderne samfund og kan du skabe gode vilkår for forældresamarbejde på din arbejdsplads.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Forældresamarbejde i dagtilbud og skole

Forældresamarbejde indgår som en aktiv del af børn og elevers udvikling og læringsproces. Modulet giver dig indsigt i, hvordan du bedst inddrager forældrene i samarbejde i skole og dagtilbud. På modulet er der fokus på samarbejdskultur og samarbejdets samfundsmæssige betydning kommunikationsteori og arbejdsprocesser livsformer og forældreroller i det senmoderne samfund interkulturel kommunikation, pædagogik og didaktik.

Målgruppe for Forældresamarbejde i dagtilbud og skole

Modulet er for dig, som arbejder inden for det pædagogiske område og har direkte kontakt til forældre og andre pårørende.

Struktur på Forældresamarbejde i dagtilbud og skole

Forældresamarbejde i dagtilbud og skole er et valgfrit modul på De pædagogiske diplomuddannelser. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse.

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb