Inklusionsledelse

Diplommodul

Vil du stå for ledelse af kulturforandring, motivation og læringsarbejde i skoler og institutioner med fokus på inklusion?

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Inklusionsledelse

Modulet styrker dit arbejde med ledelse af inkluderende skoler og institutioner. Du lærer at håndtere ledelse af den inkluderende skole og institution, herunder læringsledelse, motivation og forandringsledelse. På modulet arbejder du med Ledelse af kultur og forandringsprocesser i organisationer, der fremmer inklusion Hvordan inklusionsforpligtigelsen udfordrer og udvikler kerneydelser? Facilitering af praksisfællesskaber, lokal tilpasning og motivation Analyse af udfordringer og udarbejdelse af handleplaner for en inkluderende praksis

Målgruppe for Inklusionsledelse

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder i en offentlig eller privat organisation

Struktur på Inklusionsledelse

Inklusionsledelse er et valgfrit modul på Diplomuddannelsen i ledelse. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i ledelse. Læs mere på denne side: Information og hjælp til diplomuddannelser.

Kristina Østermark Jensen
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb