Konfliktforståelse - en kulturkompetence

Diplommodul

Bliv skarp til at analysere, håndtere og opløse konflikter, og vær med til at sikre godt tværfagligt samarbejde på arbejdspladsen.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Konfliktforståelse - en kulturkompetence

Tværfagligt arbejde bliver mere og mere almindeligt inden for det pædagogiske område og bringer folk sammen fra meget forskellige, professionelle baggrunde.

Modulet udvikler dine kompetencer til at forstå, håndtere og opløse konflikter i professionelle sammenhænge.På modulet arbejder du med konfliktforståelse, analyse og konflikters dynamik verbal og nonverbal kommunikation konfliktløsningsmetoder, mægling og mediation etiske forholdemåder og dilemmaer i forskellige metoder til konfliktløsning.

Målgruppe for Konfliktforståelse - en kulturkompetence

Modulet er for dig, som arbejder inden for det pædagogiske område og gerne vil varetage konfliktløsning og mægling i professionelle sammenhænge.

Struktur på Konfliktforståelse - en kulturkompetence

Konfliktforståelse - en kulturkompetence er et valgfrit modul på De pædagogiske diplomuddannelser.

 

Læs mere om optagelse på diplomuddannelser.Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse.

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb