Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Diplommodul

Bliv en nøglespiller i planlægningen og realiseringen af organisationens kompetenceudvikling.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Modulet Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2 sætter fokus på processerne og den interpersonelle kommunikation som ligger til grund for læring og kompetenceudvikling i organisationen. Med udgangspunkt i erfaringer fra din egen organisation lærer du at lede lærings- og kompetenceudviklingsforløb, så det har ønsket effekt for organisationens opgaveløsning. På modulet arbejder du bl.a. med Ledelses- og organisationsteoretiske perspektiver på læring og kompetenceudvikling Læringsprocesser i samspillet mellem ledelse og medarbejdere Sammenhængen mellem læringsmetoder og teorier og organisationens vision, værdier og strategier Design, facilitering og realisering af læreprocesser blandt medarbejdere i overensstemmelse med organisationens mål og kerneopgave.

Målgruppe for Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Modulet er for dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed.

Struktur på Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2 er et obligatorisk modul på Diplomuddannelse i ledelse. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i ledelse. Se studie- og eksamensvejledningModulet udbydes gennem LedelsesAkademiet Lillebælt.

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb